Haitalliset sääolosuhteet, kuten äärimmäinen vilustuminen voi olla vaikea eläimille sekä niin PET vanhemman, sinun täytyy varmistaa, että Lemmikit olivat aina suojattu lasku lämpö tiloissa. Et voi vältellä vaaroista julma talven myrskyjä, mutta mitä voit tehdä, on olla täysin valmis suojelemaan kaikkia rakas sinulle myös teidän palvottu eläimiä.

Koska sen alku, South Bellmore Veterinary Group jaotella has sitoutunut jotta auttaa hellitellä omistaja kotona varmistaminen parhaiten hyvinvointi-lta heidän lemmikki alusta loppuun sen reilu asepalvelus ja hellitellä haluta Tips, niin nyt kuluva asettaa valmis luona jaotella nimenomaan tavoitteena jotta auttaa hellitellä omistaja kotona säilö heidän hellitellä eheä aikana talvinen.

Edellä on jotta ruudullinen tokko aivan sinun lemmikki aari sisältä aikana jäähtynyt vuoden aikaa, erikoisen lyhytfilmi-haiven itse. Cats kaivata suojata aikana erinomaisen jäähtynyt kuume joten vedonlyöjä elatus heidät harras sisältä sinun koti-. South Bellmore Veterinary Group neuvoo rakennus luonnos-vapaa suojaa koirallesi on sen ruumiin lämmön sisällä ja varmista, että paikka on edelleen mahdollistaa lemmikin ainakin liikkua jopa rajoitetusti tilaa. Suoja on myös eristys, joten parempi lisätä olkea tai Cedar lastut sekä jotain, joka voisi kattaa sen sisäänkäynti.

Toiseksi, sähkö johdot on tarkastettava kahdesti estää tulen, erityisesti johdot laitteiden lämmin vesi kulhoja. Vältä lämpö lamput lähellä kuivia kuivikkeet materiaaleja estää onnettomuuksia tapahtumasta, joka voisi aloittaa tuli palon.

Kolmannes on jotta haluttaa aivan tavarat jotta käsittää kotona odottamaton tapaus pakkaus-lta sinun lemmikki. Emme voi estää hätä tilanteita tapahtuu erityisesti aikana kriittisissä sääolosuhteissa, kuten talven myrskyt, joten varmista varustaa tärkeitä asioita lemmikkisi Emergency Kit. Edellä model after haluttaa aari emäksinen välttämättä-lta sinun lemmikki moinen koska elin tarvikkeet ja kyyneltyä, joten ehtiä totta kai jotta säilyttää aikaa pienin kolme-aika hankinta ajaksi kumpikin välttämättä, ja elatus elin tarvikkeet kotona by ilmatiivis ja sade takki astia.

Kotona jatko, ehtiä totta kai jotta hankkia lääke ja lääketieteellinen arkisto-lta sinun hellitellä pitkin avulla toinen merkittävä dokumentoida moinen koska sen henki kirjoitus ilmianto, adoptoida paperit, ja rokotus dokumentoida. Jokin asiantuntijat kartuttaa että te pitäisi kin ajatella microchipping sinun hellitellä ja tarkasti keskustella se avulla sinun veterinarian jotta ilmoittautua sinun hellitellä kotona takaisin saaminen tieto kanta.

Kahdentaa ruudullinen tokko te hankkia kerrakseen tavallinen model after sinun lemmikki ' edellä apu pakkaus koska kummuta, hiippa kunta jotta se että te hankkia puuvilla Side jyrinä, Side kapea nauha, Side sakset, lateksi hansikas, isopropyylialkoholia, suola liuosta liuos keskenään avulla Antibioottinen voide, ja kirppu ja käydä ehkäisy. Ajaa aivan edellä apu jotta sinun lemmikki avulla auttaa-lta alistaminen kirjanpidollinen.

Valmistele lemmikkisi kaulus tai valjaat kanssa ID Tag, raivo tauti Tag, ja talutin kanssa. Jos tilanne paheni ja perheesi on evakuoida, varmista, että sinulla on hyvin tehty ja turvallinen häkki tai harjoittaja lemmikkieläimenne. Edelleen, elatus että elokuva-lta te ja sinun hellitellä jotta joutuin dokumentoida omistus aikoinaan youve ' pukea erottaa polveutua ainoa toinen. Te kanisteri kin panna auttaa-lta toinen ihmiset kohteleva valo kuva ainoastaan dont ' unohtaa jotta käsittää eri karakteristinen-lta sinun hellitellä moinen koska sen suku-, ikääntyä, aiheuttaa, ihon väri, ja laji.

Kerätä aivan edistää erä-lta sinun hellitellä koska kummuta ja apu heidät jotta auttaa asettua heittää pelätä eli kanssa hyvin korostaa model after sinun koira eli katti. Muista kerätä sanoma lehtiä, paperi pyyhkeitä, muovi roska pussit ja koti talouksien kloori valkaisua asianmukaisen puhtaanapito lemmikkisi pentue ruutuun. Kotona asia-lta eksoottinen lemmikki, ehtiä totta kai jotta hankkia aivan asettava ja elin ympäristö aine että anomus heidän ylimääräinen juna välttämättä.

Te kanisteri ehkäistä sinun lemmikki polveutua hankkiva Frostbite ja hypotermia luona aiheuttava heidät hyvä pusero nimenomaan lyhytfilmi-haiven eläimellinen että oikeastaan kaivata jotta olla suojata polveutua perimmäinen jäähtynyt kestää. Käytä kostealla liinalla pyyhkimällä kaikki tassut lemmikkisi jos käytät Rock suolaa tai muita kemikaaleja sulaa lunta ja jäätä ulkopuolella talosi, koska tällaiset aineet voivat ärsyttää lemmikkisi tassu tyynyjä.

Älä anna muiden eläinten pysyä ulkopuolella ja altistua vaikea kylmä, joten se on parasta ilmoittaa läsnäolostaan paikallisille viran omaisille. South Bellmore Veterinary Group haluaisi sinun hoitaa jokaisen lemmikin ympärilläsi huolellisesti ja olemassaolo näiden eläinten luovuttu niiden omistajien kylmällä säällä olisi ilmoitettava eläinten hoitoa tai paikallisten viran omaisten lähistöltä.